Den 24 maj kör vi smörrebrödslunch på Château Forêt 11.00-15.00
Meny
ChF´s Gubbröra på matjessill 95:-
Norröna fatlagrad matjessill, gräddfil, rödlök, brynt smör 120:-
Skagenröra 105:-
Räkor, majonnäs, ägg, citron & dill 105:-
Panerad spätta, remoulad, citron 95:-
Stjerneskud, panerad spätta, majonnäs, vit sparris, räkor, stenbitsrom, citron, dill 155:-
Hönsesallat, bacon, syltlök & champinjon 95:-
Lun leverpastej, cornichon, baconkrisp 90:-
Fläskestek, rödkål, pressgurka 105:-
Pressylta, isad silverlök, picklat senapsfrö 85:-
Rostbiff, remoulad, syltlök 100:-
Brie & bacon/marmelad 95:-
Alla smörrebröd serveras på rågbröd med smör & sallad
Ost/dessert
Gammelknas, fröknäcke, marmelad 85:-
Friterad camembert, hjortron 105:-
Creme brulée 105:-
Varmt välkomna!
