Micael Borgskog
Född 1981 i Västerås. Uppvuxen i Insjön (Leksand), Dalarna. Började av misstag i restaurangbranschen genom att söka extra jobb under gymnasietiden på Hotel Dalecarlia i Tällberg, 1999- 2001. Sökte sig vidare till Moskogen inne i Leksand, jobbade 2001- hösten 2005. Saknade utbildning och sökte sig till lilla byn Grythyttan hösten 2005.
Under studietiden pendlade Micael upp till Rättvik och jobbade på Hotel Lerdalshöjden (Görgen på Höjden) 2005- 2007. Våren 2007 flyttade Micael över till Norge och hamnade på Rosendals Fjordhotel till december 2007. Då han fick åter jobb på Hotel Dalecarlia som hovmästare till hösten 2008. Under detta år började sedan idéerna att ta fart, senare samma år slog de tre bröderna Borgskog upp portarna till Château Forêt
Anna Borgskog
Född 1982, kommer från Förslöv på Bjärehalvön. Började sin utbildning på Restaurangskolan i Ängelholm, efter studenten bar det av till Paris för att jobba ett år. Därifrån direkt till lilla byn Grythyttan i djupaste skogen, där det blev en Fil kand i Restaurang och måltidkunskap efter tre år. Under studietiden arbetade Anna i köket på Gästgivaregården.
Med några omvägar bar det vidare söderut och restaurang Gastro i Helsingborg, detta i slutet på 2006. Samma år som Anna blev uttagen till det kvinnliga regionala kocklaget Team Milko. Laget tävlade i VM 2006 och fick silver, tränade sedan i två år för att tävla i mat OS 2008 där det också blev silvermedalj.
Efter drygt tre år på Gastro, när Anna träffat Micael så blev Anna delägare i Chateau Foret och började vid årsskiftet 2009/2010 att arbeta på ChF.